MR-Scanning

En MR-scanning optager detaljerede billeder af din krop i et magnetfelt, er smertefri og uden bivirkninger.

Vi står klar til at give dig en hurtig og moderne MR-scanning i en rolig og behagelig atmosfære, ledsaget af vores højt specialiserede personale, som er parate til at imødekomme eventuelle bekymringer, du må have. Din komfort og velvære er vores prioritet, og vi vil gøre vores yderste for at sikre en positiv oplevelse under scanningen.​

En dybere indsigt i din krop

Vores MR-scanner er state of the art fra GE HealthCare. Vores 1.5T MR-scanner sikrer os præcise og skarpe billeder. Dette er af afgørende betydning for vores radiologers evne til at stille nøjagtige diagnoser. Vi er stolte af at kunne tilbyde den nyeste teknologi, der sikrer den bedst mulige behandling og pleje for vores patienter.

Det giver os mulighed for at opdage eventuelle forandringer i de forskellige vævstyper, og undersøge alt fra skader i dit bevægeapparat til sygdomme eller forandringer i din krop.

​Med MyoVista® kan vores læger træffe mere informerede beslutninger og dermed hjælpe dig med at få den nødvendige behandling hurtigere.

Før MR-Scanning

Forud for din MR-scanning bedes du venligst udfylde det tilgængelige dokument ved at klikke på knappen nedenfor. Husk at medbringe dokumentet til din undersøgelse.​

Yderligere information
før MR-Scanning

Metal

På grund af den kraftige magnet i MR-scanneren er det afgørende at udfylde den ovenstående tjekliste inden undersøgelsen. Dette sikrer, at der ikke er nogen risiko for metalgenstande, da disse kan forstyrre MR-billederne og i visse tilfælde udgøre en fare for patienten. Ligeledes bør du informere os ved bestilling, hvis du tidligere har gennemgået operationer i områder som hjernen, hjertet eller øret.

Valg af Tøj

Vi stiller behageligt tøj til rådighed til scanningen. Alternativt har du mulighed for at blive scannet i dit eget tøj, forudsat at det ikke indeholder metaldele, såsom lynlåse eller metalknapper. For at sikre nøjagtige resultater er det afgørende, at al anden form for metal, inklusive hårnåle, bælter, smykker, piercinger og ure, fjernes inden undersøgelsen.

Klaustrofobi

Vi forstår, at nogle patienter kan opleve klaustrofobi i en MR-scanner. Derfor har vi taget ekstra forholdsregler for at gøre din oplevelse så behagelig som mulig. Vores erfarne radiografer er altid til rådighed for at hjælpe dig igennem undersøgelsen. Derudover har Philips implementeret belysning, lyd og billeder under scanningen, hvilket ofte hjælper med at berolige patienter med klaustrofobi. Hvis du stadig er bekymret for klaustrofobi, kan vi tilbyde en engangsdosis af beroligende medicin inden undersøgelsen.

Vægtbegrænsning

Vi skal desværre informere om, at personer med en omkreds på over 220 cm. desværre ikke kan gennemgå en MR-scanning på grund af begrænsningerne i MR-scannerens åbning.

Gravide

Kvinder i de første tre måneder af graviditeten får ikke en MR-undersøgelser. Generelt anbefaler vi at udsætte undersøgelsen til efter graviditeten. Hvis du er usikker på din graviditetsstatus, anbefales det at tage en graviditetstest, inden du planlægger en MR-undersøgelse.

Kontrast

Det er vigtigt at bemærke, at langt størstedelen af vores MR-scanninger udføres uden brug af kontrastmiddel. Kontrastmidlet kan dog i visse specielle tilfælde være nødvendigt for at opnå en bedre visualisering af vævsforskelle. Administrationen af kontrastmidlet sker gennem en blodåre i armen og udskilles naturligt via urinen efter undersøgelsen. Vores dygtige personale vil nøje vurdere, om kontrast er nødvendig i din specifikke undersøgelse.

Efter MR-Scanning

Når scanningen er afsluttet og billederne er beskrevet af vores samarbejdspartnere, vil den henvisende læge modtage beskrivelsen fra os og derefter kontakte dig med henblik på en gennemgang af eventuelle fund.

I det tilfælde at du som ”egen-betaler” ingen henvisning har fra en læge, vil du selv modtage en kopi af beskrivelsen, og det vil være klinikkens egen læge der vil kontakte dig med henblik på en gennemgang af eventuelle fund.

Afbud

Bliver du forhindret i at møde til aftalt konsultation, skal du melde afbud senest dagen forinden, så vi kan bruge tiden til en anden patient.

Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud vil du blive opkrævet et gebyr på 250 kr.

Beløbet refunderes ikke af Sygesikringen.

Firmainformation

NAYA Kardiologi & MR Scanning ApS

CVR-nummer: 44540592

Stamholmen 147b, 2650 hvidovre

Klik her for rutevejledning

Mandag til søndag: 08.00 - 22.00

Helligdage: Lukket

TELEFONTID​

Mandag til fredag: 09.00-15.00