Kardiologi med ekkokardiografi

Vi kan undersøge dit hjerte med ultralyd

Ønsker du at få undersøgt dit hjerte – enten fordi du tidligere har haft hjerteproblemer, eller fordi du vil være sikker på, at alt er, som det skal være? Så kan vi hos Naya Kardiologi og MR-scanning hjælpe dig med en kardiologisk undersøgelse.

Vi arbejder med kardiologi på vores privathospital i Hvidovre, hvor vi både tager imod klienter fra København samt det øvrige Sjælland. Hvis du gerne vil have undersøgt dit hjerte af kompetent og erfarent fagpersonale, der benytter sig af de mest moderne teknologier til undersøgelse og diagnostik, så er du velkommen til at bestille en tid hos os.​

Vores forskellige undersøgelser af kardiologi

Vi kan tilbyde flere forskellige undersøgelser af kardiologi, som hver især har forskellige fordele og resultater. Du kan læse mere om disse herunder.

Ekkodiagram – ekkokardiografi med ultralyd

Ekkokardiografi, ofte kaldet "ekko", er betegnelsen for en ultralydsundersøgelse af hjertet. Undersøgelsen giver information om, hvordan hjertet er bygget op, og hvordan de enkelte dele af hjertet fungerer. Med denne undersøgelse får vi oplysninger om hjertets størrelse, bevægelighed af klapper og hjertekammervægge, og hvorledes blodet strømmer igennem de forskellige dele af hjertet.

Forskellige ultralydsmetoder bruges til at afbilde hjertet. Eksempelvis med den såkaldte Doppler-teknik, der er er en metode, som blandt andet udnyttes til at bestemme hastighed og retning af blodstrømme i hjertet – det vil sige, hvor hurtigt blodet strømmer på forskellige steder. Desuden kan farveteknikker og i udvalgte tilfælde kontrastindsprøjtninger forbedre fremstillingen af billederne.

En standard ekkokardiografi viser normalstørrelse på de 4 hjertekamre, normal pumpefunktion og normal bevægelighed og funktion af hjerteklapperne.​


Holter monitorering & R-Test

Når du får en Holter-monitor, overvåger den konstant dit hjertes rytme. Den optager automatisk afvigelser fra normalrytme for at identificere uregelmæssigheder eller tegn på hjertesygdom. Du kan også aktivere den ved symptomer som brystsmerter, åndenød eller svimmelhed ved at trykke på den sorte knap.

En biplyd starter og slutter optagelsen for at sikre nøjagtige oplysninger. Holter-monitoren er tilsluttet med to blå elektroder på dit brystben og under dit venstre bryst. Det er nødvendigt at skifte elektroderne, hvis de bliver løse. Den tåler vandsprøjt, men skal afkobles ved bad eller sport og tilsluttes igen bagefter.​

Kontakt os for at bestille en konsultation

Hvis du kunne tænke dig en konsultation, hvor vi kan snakke om fordelene ved at undersøge kardiologi, og hvorvidt det kunne være relevant for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os.

MyoVista® Wavelet EKG (wavECG™)

MyoVista® wavECG er en avanceret kardiaktestningsenhed, udviklet af HeartSciences. Den bruger cutting-edge teknologi til at analysere hjertesygdomme, især ved at fokusere på venstre ventrikels afslapning og diastolisk dysfunktion. Denne enhed er designet til at hjælpe læger med at træffe bedre beslutninger om videre test og behandling.

Hvordan virker det?

​Vores enhed bruger wavelet-signalbehandling og kunstig intelligens til at analysere EKG-signaler. Dette giver os detaljeret information om hjertets tilstand, som traditionelle EKG'er ofte ikke kan fange. Resultaterne vises tydeligt og uafhængigt, og hjælper læger med at opdage potentielle problemer tidligt.

Hvorfor er det vigtigt?

Mange mennesker med hjertesygdom har ingen symptomer, hvilket gør det svært at opdage tidligt. MyoVista® wavECG fylder dette hul ved at tilbyde en effektiv, ikke-invasiv og omkostningseffektiv løsning. Det kan hjælpe med at forhindre alvorlige hjerteproblemer ved at opdage problemer i tide.

Lær mere om MyoVista® wavECG og hvordan vi kan forbedre din hjertesundhed via linket eller ved at kontakte os i dag. Vi er her for at hjælpe med at beskytte dit hjerte og din sundhed.

Konditalsmåling

VO2 max, også kendt som konditallet, er en velkendt måling i sportsverdenen, men det har også betydelige fordele for almindelige mennesker, da det spiller en afgørende rolle for den generelle livskvalitet.​

Optimer din livskvalitet

Tidligere har en nøjagtig måling af kondital/VO2Max krævet 15-20 minutters hård fysisk indsats. Med vores Vo2 max test kan det udføres liggende og på maksimum 3-5 minutter.

Du får umiddelbart efter målingen dit VO2max/kondital at vide, samt hvor de ligger på den skalaen i forhold til køn og alder.​

Afbud

Bliver du forhindret i at møde til aftalt konsultation, skal du melde afbud senest dagen forinden, så vi kan bruge tiden til en anden patient.

Ved for sent afbud eller udeblivelse uden afbud vil du blive opkrævet et gebyr på 250 kr.

Beløbet refunderes ikke af Sygesikringen.

Vi tilbyder også

En mere omfattende helbredsundersøgelse indeholder en bred vifte af undersøgelser inklusiv helkrops MR og blodprøver m.v.

Vi tilbyder to forskellige pakker, der begge omfatter hjertestetoskopi (lytning på hjerte med stetoskop). Er der mislyd på hjertet tilbydes der en Ekkokardiografi mod betaling.

Vi tilbyder fire forskellige Tryghedspakker:​

Tryghedspakke 1 indeholder

 • 1 times sundhedstjek hos speciallæge i almen medicin samt hjertestetoskopi.
 • Ultralydsscanning af halspulsåre med henblik på forkalkning og udposning.
 • Blodprøveprofil indeholdende; totalt kolesterol, LDL, HDL, triglycerid, blodsukker og PSA (prostata-markør) for mænd.
 • Måling af væsentlige livsparametre som Body Mass Index (BMI) fedtprocent, højde, vægt, livvidde, blodtryk og stetoskopi af hjerte og lunger.
 • Hjertekardiogram (MyoVista® EKG) Undersøgelse af kondital (Seismofit® VO2-max).

​Tryghedspakke 2 indeholder

 • Dybdegående helbredsundersøgelse hos speciallæge i almen medicin, hjertestetoskopi samt en helkrops-MR-scanning.
 • Hjertekardiogram (MyoVista® EKG) Undersøgelse af kondital (Seismofit® VO2-max).
 • Klinisk lægeundersøgelse med bl.a. undersøgelse for lymfeknuder, skjoldbruskkirtel, neurologisk undersøgelse af reflekser og koordination, blodtryk, Body mass index (BMI) samt fedtprocent måling.
 • Halsen, ørene og øjnene tjekkes.
 • Fuld laboratorieprofil: leverfunktion, nyrefunktion, stofskifte, kolesteroler – vitaminer – mineraler – PSA (prostatamarkør) for mænd.
 • Særlige blodprøver i forhold til immunforsvaret: Immunglobulin G, immunglobulin A, immunglobulin E, immunglobulin M, hæmoglobin, blodlegemer, trombocytter og leucocuytter.
 • Urinundersøgelse og mulighed for at få udleveret en fæcestest til udførelse i eget hjem Ultralydsscanning af halspulsåre med henblik på forkalkning og udposning.
 • Spørgeskema der udfyldes Inden undersøgelsen. Disse data vil danne udgangspunkt for din indledende samtale med lægen.

Se alle Tryghedspakkerne her.

Firmainformation

NAYA Kardiologi & MR Scanning ApS

CVR-nummer: 44540592

Stamholmen 147b, 2650 hvidovre

Klik her for rutevejledning

Mandag til søndag: 08.00 - 22.00

Helligdage: Lukket

TELEFONTID​

Mandag til fredag: 09.00-15.00